Saturday, November 23, 2013

Firdaus's 21st Birthday


.... bz lagi ....

.... today, baru ada kesempatan nak publish ....

.... untuk disimpan buat kenangan ....




I adore his smile
I cherish his hugs
I admire his heart
...but most of all...
I love that he is my son.





14th August 2013 was his 21st birthday.  


























































9 comments:

  1. Happy belated birthday!...firdaus.
    His birthday is just a different of two days from my girl....
    Long live the Leo's!

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday firdaus....hmmmm sama bintang ngan aunty kathy nih :))

    dah baca awai dah from hp tapi tak boleh comment - phone tak problem tapi ingat software dia ada sikit 'gelong' :))

    ReplyDelete
  3. MCK, tu tanda kena tukaq phone baruuuu :-)
    tq for wishes. nowadays segala postings "belated" belaka.. hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Salam Dolly! Apakhabar, senyap je, Yasmin dah bersalin ke?

    ReplyDelete
  5. Salam Sweetie, Alhamdulillah saya sihat, thanks bertanyakan khabar.
    yes, yasmin dah bersalin ... hehehehe... tu yang bz langsung tak sempat update blog.
    i ada visit your blog a few days ago. baca your entry "abang akan jaga mak"... kita pun sama jadi sebak jugak :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah U sihat, harap Yasmin dan babynya pun sihat. Lelaki ke perempuan? Ai! seronoknya dapat main-main dgn cucu.

      Ya, skrg ni saya sibuk sgt, mana lagi nak menyiapkan majlis perkahwinan adik dan tambahan serta bebanan kerja di tempat office... teruk sampai saya stress.

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete